Multimedija / Muzika

Muzika za dobro raspoloženje

Muzika za dobro raspoloženje

2.990,00 RSD

Multimedija / Muzika

Komplet od četiri kompakt diska (s više od četiri sata muzike) i brošure na 20 strana s divnim pričama o numerama koje izmamljuju osmehe!

Zbirka posebno odabranih veselih pesama koje će vam ulepšati dan. Vedre i nenametljive, s prizvukom omiljenih melodija koje brzo ulaze u uho. Pesme u ovoj magičnoj kolekciji mogu da umire dušu i srce kada krene nadole, mogu da budu luckaste kad zatreba da se oraspoložite, mogu vam pružiti inspiraciju kad ne umete da vidite izlaz i osunčati vam dane kad vam je pozitivna energija najpotrebnija. Baš kao dobar prijatelj! Bićete oduševljeni kako prava melodija može začas da promeni vaše rasploženje nabolje. Zapevajte uz pesme koje vas pozivaju na veselje poput Don’t worry, be happy, I wan’na be like you, oh! (iz Knjige o džungli), What a beautiful morning, O sole mio ili Good morning starshine; rasterajte oblak s pesmama koje će vas odvući na podijum za igru kao Sugar candy kisses, Ob-la-di ob-lada, I feel prety, Volare, Wonderful life i Who wants to be a millionaire i mnoge druge predivne pesme u izvođenju Plasida Dominga, Domenika Modunja, Petjule Klark, Silvije King... Tu su i instrumentalni dragulji: Kan-kan, Radecki marš, Valcer Prolećni zvuci, Trič-trač polka i još za nimljivih melodija u izvođenju poznatih orkestara.

CD1 DIVNO JUTRO (Pesme za dobar početak novog dana – 20 melodija, 59 minuta)
CD2 NASMEŠI SE I NE BRINI (Poletne note za tmurne dane – 21 melodija, 67 minuta)
CD3 U RITMU DIKSILENDA (Ko bi mu odoleo! – 21 melodija, 64 minuta)
CD4 U PRAZNIČNOM RASPOLOŽENJU (Klasične melodije za dane slavlja – 20 melodija, 63 minuta)

Oterajte tugu, ispunite srce pozitivnom energijom, smehom i radošću, slušajući ovu vedru kolekciju i oraspoložite se u tren oka. Neka vas pesma ponese!


Slični proizvodi
Slični proizvodi