Multimedija / Muzika

101 omiljena filmska melodija

101 omiljena filmska melodija

2.990,00 RSD

Multimedija / Muzika

Komplet od pet kompakt diska (bez malo šest sati muzike) i brošure na 46 strana sa zanimljivostima o filmovima i autorima melodija.

Bioskop je doslovno u vašem domu. Sve što mogu da vam pruže svetski filmski klasici: nezaboravne emocije, romantika i uzbuđenje – sve to možete osetiti i doživeti uz melodije iz naše kolekcije uz koje su ovekovečeni najpoznatiji filmski trenuci.
Prisetite se najlepših melodija iz svetskih blokbastera kao što su Moon River iz „Doručka kod Tifanija“, The Look Of Love iz „Kazino Rojala“, Over The Rainbow iz "Čarobnjaka iz Oza", As time goes by iz „Kazablanke“, Can you feel the love tonight i The circle of life iz „Kralja lavova“, naslovne melodije iz filma “Pink Panter”, (Everything I Do) I Do It For You iz „Robina Huda“, Take My Breath Away iz "Top Gana", My Heart will Go On iz „Titanika“, glavne teme iz "Fantoma iz opere" i „Pink Pantera“, ljubavne teme iz "Kuma" i „Doktora Živaga“... Zanosne evergrin hitove predstavljaju vam vrhunski muzičari i njihovi orkestri: flautista Džejms Galavej, veliki pijanista Henri Mancini, pevači svetskog glasa poput Hoze Felisiana i tenora Plasido Dominga i mnogi drugi.
Najveće muzičko-filmske melodije sakupljene na jednom mestu u jedinstvenoj kompilaciji uz koju će svi, od najmlađih pa do najstarijih ljubitelja filma i filmske muzike, sasvim sigurno naći nešto po svom ukusu...

CD1 – SAVREMENI FILMSKI HITOVI (17 melodija, 69 minuta)
CD2 – POKLON ZVEZDAMA FILMA (21 melodija, 69 minuta)
CD3 – ROMANTIČNE MELODIJE (21 melodija, 72 minuta)
CD4 – NEZABORAVNE MELODIJE IZ FILMOVA (20 melodija, 72 minuta)
CD5 – EVERGRIN ZA SVAKOGA (22 melodije, 75 minuta)

Nezaboravne, omljene, jedinstvene pesme i teme iz najboljih igranih, fantastičnih crtanih filmova, trilera, komedija, drama... uz koje ćete ponovo osetiti neponovljiv zanos koji vam može pružiti samo film.


Slični proizvodi
Slični proizvodi