Priručnici / Priroda - Društvo - Hobi

Engleski za 20 minuta 1-6

Engleski za 20 minuta 1-6

5.190,00 RSD

Priručnici / Priroda - Društvo - Hobi

JEDINI TEČAJ ENGLESKOG KOJI...
• vas uči da govorite engleski već od prvog dana
• od vas traži samo 20 minuta dnevno
• vas uči dobrom i jasnom engleskom izgovoru
• vas uči da čitate i pišete na engleskom, jednako kao i da govorite

Sve što vam je potrebno da biste već danas počeli da govorite engleski!

Zamislite koje vam prednosti znanje engleskog može doneti – nova prijateljstva koja ćete sklopiti, ljudi koje ćete iznenaditi svojim znanjem, vidici koji će vam se otvoriti...

A sad napravite još samo korak – i počnite da učite!

Uz ovaj novi, sveoubuhvatni tečaj za učenje engleskog jezika u izdanju Mladinske knjige i Rider's Digest-a naučićete engleski brže, lakše i tečnije – za samo 20 minuta dnevno!

Ustanite... obucite se... skuvajte kafu i učite engleski. Na putu do posla... tokom pauze za ručak... učite engleski. Obucite trenerku... pođite na trčanje... i u međuvremenu učite engleski.

OSAM DOBRIH RAZLOGA ZAŠTO DA NARUČITE ENGLISH IN 20 MINUTES A DAY VEĆ DANAS!

1. ENGLISH IN 20 MINUTES A DAY nije kao drugi jezički tečajevi – on je savremen, praktičan i sveobuhvatan, a uz to i zabavan!

2. EFIKASAN JE. Tečajevi koji se temelje samo na knjigama i udžbenicima uče vas da čitate i pišete, ali uopšte vas ne uče pravilnom izgovoru. S druge strane, tečajevi koji se temelje isključivo na zvuku pomažu vam da savladate dobar naglasak, ali zato nisu od velike pomoći kada treba nešto da pročitate. Tečaj ENGLISH IN 20 MINUTES A DAY objedinjuje oba pristupa, tako da vas uči da govorite, čitate i pišete – sve u isto vreme!

3. PRAKTIČAN JE. Uvodi vas u stvarne životne situacije, gde treba da govorite na engleskom, pa vas uči engleskom koji biste u tim situacijama zaista i primenili.

4. SAVREMEN JE. Mnogi tečajevi su staromodni s obzirom na svoj rečnik, a pregled gramatike im je suvoparan i monoton. Tečaj ENGLISH IN 20 MINUTES A DAY to nije. Uz njega ćete naučiti moderni engleski koji se upotrebljava u govoru. Ujedno ćete sjajno naučiti gramatiku, a da se pri tom nećete zamarati pravilima koja vam ne trebaju u svakodnevnoj upotrebi.

5. ZANIMLJIV JE. Kroz sve lekcije u tečaju provlači se priča tako da ćete uvek biti motivisani da saznate šta će se dogoditi u sledećoj lekciji.

6. ZABAVAN JE. Tečaj sadrži posebne stranice u boji koje će vas odvesti na razna mesta - na primer, u šoping centar ili bolnicu – pružajući vam sve potrebne reči i izraze za snalaženje u zadatoj situaciji. Pomaže vam da učite. Na kraju svakog poglavlja nalaze se testovi pomoću kojih možete da pratite svoj napredak i proverite koliko ste naučili, ponovite pojedini deo gradiva i da se podsetite koliko ste daleko dogurali.

7. JASAN JE. Na posebnom mestu naći ćete razlike između britanskog i američkog engleskog i tako rešiti nedoumice oko složenijih primera izgovora.

8. PRILAGODLJIV JE. Uz tečaj dolazi i lagana torbica u kojoj možete da ga nosite sa sobom i da nastavite učenje - gde god i kad god to želite. jedinstveni tečaj učenja engleskog. Osmišljen je tako da već za mesec dana možete puni samopouzdanja da pričate na engleskom, a tečno već za šest meseci! Uzmite radni list, stavite CD i za 20 minuta pređite dnevnu lekciju kad god i gde god vam to najviše odgovara. Možete učiti brzinom za koju sami smatrate da je najprikladnija.

Odvojite onoliko vremena koliko sami želite. Tečaj ENGLISH IN 20 MINUTES A DAY je prilagodljiv, zabavan i jednostavan, osmišljen tako da se u potpunosti prilagođava vašem životnom stilu.

Autor: Grupa autora
Godina izdanja: 2010

Kupovina na rate: Pogledajte uputstvo za kupovinu na rate.


Slični proizvodi
Slični proizvodi