Nova izdanja

Harper St. Džordž 3 - Dama iskušava naslednika

Harper St. Džordž 3 - Dama iskušava naslednika

990,00 RSD

660,00 RSD

Nova izdanja

SERIJAL NASLEDNICE ZLATNOG DOBA - TREĆI ROMAN

Lažna veridba spaja damu smelih i nesputanih snova i naslednika čije je srce osvojila.
Visok, tamnokos i tajanstven – ovo samo donekle opisuje Amerikanca Maksvela
Krenšoa, koji se ističe u glamuroznim balskim dvoranama Londona. Zarekao se da nikada više neće kročiti u Englesku, ali kada mu stigne očev poziv, zajedno sa ultimatumom koji se odnosi na obezbeđenje nasledstva, on kreće na put preko Atlantika. Ponovo se susreće sa lejdi Helenom Marč i ne može da porekne da ga ona stavlja na iskušenje... I podstiče razne misli u njegovoj glavi...

Lejdi Helena Marč se igra sa vatrom skandala. Umesto da provodi vreme na čajankama i balovima, u potrazi za drugim mužem, što bi se očekivalo od mlade udovice, Helena svu svoju energiju ulaže u Londonski dom za mlade žene. Međutim, visoko društvo nije blagonaklono prema neudatoj ženi radikalnih ideja koja se posvetila vanbračnoj deci i posrnulim ženama, pa Helena veoma brzo ostaje bez novca. Kada joj neverovatno zavodljiv naslednik porodice Krenšo predloži lažnu veridbu kao spas za oboje – njemu od neželjenog braka, a njoj od prezira i finansijske propasti – Helena je suviše očarana da bi odbila privlačnog Amerikanca.

Kada njihov tajni plan preraste u noći pune slatke strasti, varka se polako pretvara u stvarnost. Da Maks samo zna pravi razlog zbog kojeg Helena neće da se uda, možda je ne bi posmatrao s takvom vrelinom u očima. Da li će ovaj bogati naslednik ipak biti spreman da uradi sve da bi pridobio jedinu ženu koju nikada ne bi mogao da zaboravi?

Autor: HARPER ST. DŽORDŽ
Godina izdanja: 2023.
Broj strana: 296
Dimenzije: 13 x 20 cm


Slični proizvodi
Slični proizvodi