PATERSON - 10. Godišnjica

750,00 RSD

Beletristika književnost i popularna psihologija / Trileri - Krimi - Detektivski - Akcioni romani

U nadljudskim naporima da pronađe nestalu bebu, na tragu žene koja je ubila svog muža – hoće li Bokserova uspeti da sačuva tek zasnovani brak sa Džoom?

Dugo očekivano venčanje detektivke Lindzi Bokser postaje samo daleka uspomena kada je pozovu da istraži strašan zločin: jedna teško povređ ena tinejdžerka ostavljena je da umre u divljini, a njena novoro đena beba je netragom nestala. Lindzi otkriva da ne samo da kriminalci nisu ostavili nikakav trag, već i žrtva možda nešto krije.

Istovremeno, pomoćnik javnog tužioca, Juki Kasteljano, vodi najvažniji slučaj u svom životu – slučaj žene koja je optužena da je ubila svog muža pred očima njihovo dvoje male dece. Jukina karijera zavisi od toga da li će Kendas Martin proglasiti krivom, i zato je Lindzi, kada naiđ e na dokaze koji bi mogli da spasu optuženu, primorana da bira. Treba li da veruje svojoj najboljoj prijateljici ili da sledi svoj instinkt?

Lindzin novi šef, poručnik Džekson Brejdi, pomno prati svaki njen pokret, i kada pritisak da se beba pronađ e počne da narušava njen tek sklopljeni brak sa Džoom, ona se pita da li će ikada moći da zasnuje porodicu. Uz karakterističnu patersonovsku jurnjavu i žestoku akciju, Deseta godišnjica je najstrašnija epizoda u Ženskom klubu za rešavanje ubistava do sada.

Broj strana: 328
Dimenzije: 13x20cm


Slični proizvodi
Slični proizvodi