Lekcije o ljubavnom jadu

810,00 RSD

Beletristika književnost i popularna psihologija / Ljubavni romani - Porodične sage - Drame - Ženska literatura

Tri žene razlicitih generacija.
Tri ljubavi.
Tri razloga što je moralo da se ode.

Izi je otišla iz malog grada u Irskoj da bi zapocela nov život u Njujorku. U najboljim godinama, u bleštavom poslu na kom joj zavide, ona pravi planove da najzad otvori svoju manekensku agenciju u kojoj odecu na revijama nece nositi deprimirane premršave devojcice, vec žene poput nje. Kada se zaljubi u oženjenog coveka, narušivši time svoje strogo pravilo da se to ne radi, Izi ce se naci pred nekim veoma teškim pitanjima...

Na drugoj strani okeana, u Irskoj, Aneliz slucajno otkriva da su njen muž i njena najbolja prijateljica u vezi... Kako izgleda kada sredovecna žena, koja je oduvek mislila da ima srecan život i dobar brak, pocne da preispituje svaki trenutak u kom je to dvoje njoj najvažnijih ljudi, koji su je izdali, bilo prisutno u životu koji se odjednom preobrazio u zastrašujucu laž koju ona nije umela da prozre.

Neposredno pre nego što završi u bolnici, Lili odlucuje da svojoj unuci Izi, koju je odgajila i bila joj kao majka, isprica svoju pricu o ljubavi koja je ostala skrivena u njoj celog njenog dugog života... Hoce li to pomoci Izi u njenoj životnoj dilemi? Nalikuju li velike ljubavi jedna drugoj ma u kom vremenu se dogadale? I šta kada iz nekih razloga žena mora od nje da odustane?

Velika prica o tome kako je ljubav sve cak i kad nije dovoljna...

Autor: Keti Keli
Godina izdanja: 2009.
Broj strana: 430
Dimenzije: 13 x 20 cm

Kupovina na rate: Pogledajte uputstvo za kupovinu na rate.


Slični proizvodi
Slični proizvodi