KOMPLET 5 Ljubavnih romana

2.490,00 RSD

Beletristika književnost i popularna psihologija / Ljubavni romani - Porodične sage - Drame - Ženska literatura

Klavirska soba
"Šta ima da se kaže ako smo iza sebe imali ceo život za to, a onda nam odjednom ostane samo nekoliko minuta i sve je gotovo."

Danijele i Bjanka poznaju se još od detinjstva. Ona je gimnastičarka i slikarka, a on pijanista. Čitave dane spokojnog detinjstva jedno drugom su društvo, uteha i podrška. Ali Danijele bi hteo da budu i nešto više, dok Bjankino mlado srce mašta o nečemu drugačijem što će doći i odvesti je u neki novi život, suviše neiskusna da na vreme prepozna pravu ljubavi i ceni osećanja koje je Danijele prema njoj gajio.

Lekcije o ljubavnom jadu
Velika prica o tome kako je ljubav sve cak i kad nije dovoljna...
Tri žene razlicitih generacija.
Tri ljubavi.
Tri razloga što je moralo da se ode.

Za Brak je dovoljno troje
U braku umetnice Imodžen Kameron već ih je troje – ona, njen suprug Aleks i njihov devetogodišnji sin Rufus – i to je baš ono što joj odgovara. No sve će se to promeniti...

Prva noć
"Prva noć je roman noar pitak kao hladno pivo ili koka-kola, zavisi od sklonosti, ali svakako je hranjiv, a ne goji. Hrani pre svega jedan san: da muškarci i žene mogu jednog dana da nauče da razgovaraju ili barem da slušaju jedni druge."
Darija Binjardi

Nebo što nam ostaje
Pet žena sa Menorke, godinu i po dana posle tragične smrti šestogodišnjeg Tristana, ponovo se sastaju, u Kopenhagenu, da zajedno proslave Božić. Pored velike radosti koju im pričinjava ponovni susret, sve junakinje strepe od dugo izbegavanih pitanja koja bi ih naterala da se suoče sa velikim bolom i ponovo uhvate nit života koji neumitno teče svojim tokom.


Slični proizvodi
Slični proizvodi