Priručnici / Priroda - Društvo - Hobi

1001 savet za savršenu baštu

1001 savet za savršenu baštu

4.196,01 RSD

Priručnici / Priroda - Društvo - Hobi

Isprobani saveti i uputstva, tehnike, alat i inovacije koji će vam pomoći da najbolje iskoristite mogućnosti koje pruža vaša bašta. Otvorite ovu knjigu i odmah započnite da preuređujete svoju baštu!

Knjiga 1001 SAVET ZA SAVRŠENU BAŠTU istaći će lepotu vaše bašte i pomoći joj da bude bujnija i upadljivija. Garantujemo da svaki savet poboljšava izgled bašte bez obzira na njenu veličinu jer su ovde ponuđene samo ideje koje se zaista mogu sprovesti u delo. Bilo da vam je cilj dugotrajno cveće, voćke koje bogato rađaju, korisno povrće ili besprekoran travnjak, ova knjiga pruža stručno znanje koje će doneti upadljiva poboljšanja. Mnogi saveti novi su čak i iskusnim baštovanima, a pred početnicima se otvara bogat svet praktičnih saznanja.

• Knjiga objašnjava osnovne i nove baštovanske tehnike – od sađenja leja i ivica, nege drveća, žbunja i travnjaka do uzgajanja zdravih semenjača, cvetova, voća i živih ograda.
• Pročitajte koje biljke, alat i materijali danas spadaju u kategoriju "najbolje od najboljeg". Pred vama je više od 600 izvanrednih primera.
• Saznajte kako da osvežite svaki deo bašte, čak i one problematične površine.
• Otkrijte nadahnute ideje za dizajniranje ivica, staza i tremova, kao i načine na koje vodeni elementi i osvetljenje mogu da obogate prostor.

Autor: Grupa autora
Godina izdanja: 2013.
Broj strana: 288
Dimenzije: 21 x 28 cm

Kupovina na rate: Pogledajte uputstvo za kupovinu na rate.


Slični proizvodi
Slični proizvodi