Priručnici / Ishrana i zdravlje

Tajne alternativne medicine

Tajne alternativne medicine

4.490,00 RSD

Priručnici / Ishrana i zdravlje

Sve što ste želeli da znate o alternativnoj medicini - pouzdano, naučno zasnovano i stručno.

Svi znamo da postoji i "drugačiji" način lečenja ali se zbog nedostatka pouzdanih informacija ustručavamo da pomoć potražimo kod lekara alternativne medicine.

Cilj alternativne medicine je uspostaviti ravnotežu u telu, fokusira se na naše telo, um, emocije i duh. Spavanje, ishrana i stres mogu uticati na vaše telo, pa je prilagođavanje zdravstvenih planova s tim u vidu važno kod alternativne medicine. Bavi se tradicionalnim metodama lečenja i očuvanja zdravlja.

Uz ovu knjigu proširićete vidike, odbaciti mnoge zablude i naučiti da alternativna medicina na prvo mesto stavlja prevenciju bolesti! Upoznaćete alternativne metode lečenja bolesti i alternativne tretmane.

Priručnik o alternativnoj medicini ukjlučuje:

- 150 terapija od ajurvedarske do kineske tradicionalne medicine – na čemu se zasnivaju, kako deluju, koje su indikacije i kontraindikacije, kako naći terapeuta, šta o tome kaže nauka;
- 100 zdravstvenih problema i saveti lekara alteranivne medicine u vezi sa njima – šta raditi dok ne odete lekaru, kako da se što pre izlečite, kako da predupredite ponovnu pojavu bolesti...
- 200 opisa lekovitih biljaka i njihova namena (za koja oboljenja/tegobe se koriste)


Autor: Grupa autora

Broj strana: 478
Dimenzije: 20 x 26 cmKupovina na rate: Pogledajte uputstvo za kupovinu na rate.


Slični proizvodi
Slični proizvodi