Priručnici / Ishrana i zdravlje

Pet sastojaka - ceo ručak

Pet sastojaka - ceo ručak

4.490,00 RSD

Priručnici / Ishrana i zdravlje

U današnje užurbano doba malo ko ima vremena za dugotrajna pripremanja hrane i neretko se hranimo nezdravo, prikrivajući pri tom stvarni ukus hrane različitim veštačkim umacima i dodacima.

Izuzetni novi kulinarski priručnik PET SASTOJAKA – CEO RUČAK omogući će vam da iznova otkrijete sasvim prirodni ukus namirnica jer vam za svako predstavljeno jelo treba samo pet sastojaka. Uživaćete u istinskom ukusu, a pri tom ćete uštedeti novac, ali i dragoceno vreme koje biste, umesto u kuhinji, mogli da provodite s najmilijima.

Čak 320 sjajnih recepata – od laganih obroka, supa i salata do testenine, morskih plodova, jela s mesom kao i deserata – pomoći će i onima manje iskusnima da s lakoćom pripreme brojna jela koja će oduševiti porodicu ili prijatelje.

Jagnjetina s pestom i mladim krompirom, pirinčani rezanci s jajima i pečurkama, biftek s 5 začina i spanaćem, čorba od pečene paprike, sorbet od čokolade i mente, krema od kupina samo su deo ove riznice recepata.

Ilustrovan privlačnim fotografijama, ovaj će vam kuvar pokazati kako s tako malo sastojaka možete pripremiti pravu gozbu ukusa i mirisa!

Autor: Grupa autora
Godina izdanja: 2009.
Broj strana: 708
Dimenzije: 15 x 21 cm


Kupovina na rate: Pogledajte uputstvo za kupovinu na rate.


Slični proizvodi
Slični proizvodi