Nova izdanja

SARA MAKLIN - OPASNE LEPOTICE 3 ROMANA

SARA MAKLIN - OPASNE LEPOTICE 3 ROMANA

2.580,00 RSD

1.485,00 RSD

Nova izdanja

PRAVA BOMBA, prva knjiga iz serijala OPASNE LEPOTICE
Tridesetogodišnja Sesili Talbot, jedna od najskandaloznijih žena u Londonu, srce je poklonila samo jednom muškarcu, naočitom Amerikancu Kejlebu Kalhunu. Ali, kad on umesto u njeno naručje, pobegne preko okeana, Sesili se odazove pozivu vojvotkinje od Treveskana i pridruži grupi žena koje se služe jedinstvenim veštinama kako bi uništile opasne i zle muškarce.

KALAUZ ZA SRCA, druga knjiga iz serijala OPASNE LEPOTICE
Za neke poslove najbolji čovek je – žena.
Igrom sudbine, iz londonskog blata u kom je rasla među najokorelijim prestupnicima Londona, Adelejd Frempton obrešće se u šljaštećim balskim dvoranama Mejfera, jedva primetna plemstvu, koje ni ne sluti da je ta neugledna devojka glavom i bradom Brakolomka. Strah i trepet mladoženja s titulama i nečasnim namerama, Adelejd sve svoje veštine secikese i kradljivice koristi za spas devojaka koje bi da udaju na prevaru ili na silu, krijući sopstvenu skandaloznu prošlost.

ŽIVA VATRA, treća knjiga iz serijala OPASNE LEPOTICE
Zbog njene grive neobuzdanih uvojaka i još neobuzdanijih ideja, kao i zbog njene beskrajne ljubavi prema eksperimentima i eksplozivima, visoko društvo je ledi Imodžen Lavles ocenilo kao čudnu… Niko ni ne pomišlja da je ona jedna od Opasnih lepotica – grupe osvetnica koje su nepoznate gotovo čitavom Londonu.


Slični proizvodi
Slični proizvodi