Besplatna dostava!

Enciklopedije i kapitalna izdanja

Istorija godina za godinom

Istorija godina za godinom

12.990,00 RSD

6.490,00 RSD

Enciklopedije i kapitalna izdanja

Potpuno sveobuhvatna, savršena za pretraživanje, knjiga Istorija godina za godinom je važan dodatak porodičnoj biblioteci, čineći prošlost dostupnom svima.

Spektakularno ilustrovani i jezgrovito izloženi, ključni događaji u istoriji, od prapočetaka obrade zemlje do najnovijih otkrića u oblasti astrofizike, predstavljeni su u verovatno najobuhvatnijoj vremenskoj liniji koja se dosad mogla naći na jednom mestu.

Jedna čudesna i sveobuhvatna povest o ljudskom stvaralaštvu, ali i o njegovoj sklonosti ka razaranju, otkrivanju novoga i razumevanju postojećeg, kao i o prirodnim katastrofama i ljudskoj ludosti.

Svetska istorija konstruisana na osnovu vremenskih linija ne mora biti tek usko fokusirana pripovest o ratovima i osvajanjima, sporazumima i izdajama. Sve to jeste ovde sadržano, ali se mogu naći i datumi vezani za intelektualne i tehnološke inovacije koje su menjale svet, stvaranje ključnih umetničkih dela, odsudne promene u oblasti zemljoradnje, istraživanja i trgovine.

Otkrijte događaje, kulture, ličnosti, pronalaske i ideje u ovoj inovativnoj i vizuelno impresivnoj knjizi koja predstavlja "ko", "gde" i "šta" u istoriji kroz naše detaljne i dinamične vremenske linije koje ističu glavne teme i "priče godine" i protežu se od 3000 god. pre n.e. do danas. Tu su i mape, grafikoni, citati i zanimljive činjenice koje pružaju dodatni uvid u temu i daju odgovarajući istorijski kontekst.

Saznajte činjenice koje će vas iznenaditi, zapanjiti, ali i odgovoriti na vaša goruća pitanja o nekim ključnim događajima u istoriji, poput podizanja i pada rimskog carstva, rađanje evropske kulture, razvoja automobila od Fordovog modela T do hibrida, raspada Sovjetskog saveza, trka u svemiru, stvaranja Evropske unije ili svetske ekonomije i sve veće razlike između bogatih i siromašnih.


Autor: Grupa autora
Godina izdanja: 2018.
Broj strana: 512
Dimenzije: 25 x 30 cm

Kupovina na rate: Pogledajte uputstvo za kupovinu na rate.Pogledajte brošuru: ovde


Slični proizvodi
Slični proizvodi

Mikelanđelo

19.990,00 RSD

9.995,00 RSD

Pogledaj proizvod