PATERSON - Deveta presuda

750,00 RSD

649,00 RSD

Beletristika književnost i popularna psihologija / Trileri - Krimi - Detektivski - Akcioni romani

DEVETI I NAJUZBUDLJIVIJI ROMAN IZ SERIJALA "ŽENSKI KLUB ZA REŠAVANJE UBISTAVA"!
Hoće li stavljanjem svog života na kocku, Bokserova uspeti da spreči Ubicu s karminom da ubije još nedužnih majki i beba?
NAJLIČNIJI... Mlada majka i njeno dete surovo su ubijeni kraj automobila parkiranog u garaži tržnog centra. Svedoka nema, a detektivka Lindzi Bokser nalazi samo jedan trag: tajanstvenu poruku ispisanu krvavocrvenim karminom na vetrobranskom staklu.
NAJOPASNIJI... Iste noći, žena poznatog glumca Markusa Daulinga zatiče provalnicu kako krade njen nakit vredan više miliona dolara. Za samo nekoliko sekundi, iza provalnice ostaju samo prazan sef, beživotno telo i još jedna misterija koja baca San Francisko u stanje histerije.
Lindzi je već danima neprestano na poslu s partnerom Ricom – što preti da razori njenu vezu s verenikom, ali i odnos sa ostalim članicama Ženskog kluba za rešavanje ubistava. U nastojanju da reši poverene joj slučajeve, Lindzi će svoj život staviti na kocku – ali, da li je to dovoljno da se spase čitav grad?

Uz do sada neviđene opasnosti i eksplozivnu akciju, "Deveta presuda" predstavlja najzarazniji i najdinamičniji Patersonov roman do sada!

Autor: Džejms Paterson
Godina izdanja: 2012.
Broj strana: 288
Dimenzije: 13 x 20 cm

Kupovina na rate: Pogledajte uputstvo za kupovinu na rate.


Slični proizvodi
Slični proizvodi