KAVI - Vođstvo na osnovu načela

1.990,00 RSD

Beletristika književnost i popularna psihologija / Popularna psihologija

"Teško je zamisliti osobu koja neće ništa naučiti iz ove knjige. Ako vam je brak u krizi, ova knjiga će vam pomoći. Ako želite da poboljšate svoj radni učinak, naučićete važne lekcije. Ako želite da budete bolji radnik, ovde ćete naći obilje ideja za to. Ako jednostavno želite da budete bolji čovek, nema boljeg štiva za početak od Vođstva na osnovu načela."
Dejvid-Leonard Vilis
– Da li je u vremenu snažnih pritisaka i kriznih situacija moguće ostvariti ravnotežu između profesionalnog i privatnog života?
– Kako podstaći stvaralaštvo i energiju velike većine zaposlenih, koji, po opisu radnog mesta, niti su dužni da ih poseduju, niti će ih iko za to nagraditi?
– Kako stvoriti timove ljudi koji se međusobno dopunjavaju i čiji članovi poštuju jedni druge, kada se na prste jedne ruke mogu nabrojati zaposleni koji vrednuju razlike i pluralizam?
– Kako izjavu o misiji pretvoriti u pokretačku snagu jedne organizacije kad je većina zaposlenih vidi kao zbornik besmislenih, beskorisnih i otrcanih fraza koje snaže jedino cinizam?
– Kako da svi zaposleni u nekoj organizaciji strategiji budu posvećeni podjednako kao i njeni tvorci?

Autor: Stiven R. Kavi
Godina izdanja: 2010.
Broj strana: 320
Dimenzije: 17 x 23 cm

Kupovina na rate: Pogledajte uputstvo za kupovinu na rate.


Slični proizvodi
Slični proizvodi