Pre svega obratite pažnju na našu ponudu velikih ilustrovanih enciklopedija.

Kupovina jedne od odabranih šest enciklopedija: Životinje, Čovek, Muzika, Istorija, Okean ili Vasiona, donosi vam čak 85% popusta na BILO KOJE IZDANJE iz MK asortimana, uključujući i ona koja su već na popustu! (Jedini izuzetak jeste luksuzno izdanje Vladari Srbije.) Uz to imate mogućnost plaćanja na 8 mesečnih rata, uz obračun kamate od 4% na 5, 6, 7. ili 8. ratu.

Sve turističke vodiče iz edicije TOP 10 možete kupiti po ceni od 890 din. umesto redovnih 1.249 din.

Posetioce MK knjižara očekuje popust za kupovinu naslova kraljive detektivskih romana Agate Kristi: svi naslovi, uključujući i najnovije izdanje U 4.50 sa stanice Padington, sniženi su 25% i imaju jedinstvenu cenu od 499 din.

Nastavlja se akcija koju smo nazvali Velike knjige za male ljude. U okviru nje snižene su cene sledećih izdanja:

Enciklopedije za mlade izdavačke kuće DK, s bezbednim internet linkovima za dalje istraživanje:

Kreativne žvrljalice za malce sveznalce:

Zadaci za proveru i razvijanje IQ-a:

Odlični priručnici za tinejdžere i roditelje:

Po jedno izdanje iz najpopularnijih oblasti kojima se bave naši priručnici trajno je sniženo. Umesto po dosadašnjoj ceni od 3.590 din. sledeća izdanja do isteha zaliha možete kupiti po ceni od 1.999 din:

Podsećamo vas i na naslove koje možete nabaviti po specijalnoj ceni od 999 din:

U knjižarama ćete osim knjiga naći i multimedijalna izdanja po jedinstvenoj ceni od 999 din. Očekuju vas audio diskovi sa zvucima brazilske, kubanske, disko ili klasične muzike, specijalne kompilacije muzike pogodne za putovanja ili za dobro raspoloženje, ili video materijal o drevnim civilizacijama (kompletan asortiman diskova dostupan je ovde).

Posetite naše knjižare, porazgovarajte s vašim telefonskim savetnikom (011 22 57 014), sretnite se s našim zastupnicima prodaje na terenu, pozovite nas na broj 011 22 57 077 ili knjige poručite mejlom, na adresu office@mladinska.rs.