1. MART 2016. – Već treću godinu zaredom u svim knjižarama naše kuće mart je mesec knjige. To znači da u narednih trideset dana možete da nabavite klasike, svetske hitove, enciklopedijska i dečija izdanja, knjige na stranim jezicima i naslove za koje ste štedeli po cenama nižim i do 70%!

Evo šta vas, između ostalog očekuje u martu u knjižarama MK:

– U susret lepom vremenu i sezoni putovanja, snizili smo cene najpopularnijih turističkih vodiča na svetu kuće Dorling Kindersley. Saznajte šta vas očekuje u Pragu, Beču, Budimpešti, Barseloni, Madridu, Atini, Moskvi, na Krfu, u Parizu, Londonu, Firenci i Toskani, Lisabonu, Minhenu, Briselu... Do kraja meseca svi naslovi iz edicije TOP 10 biće vam dostupni po ceni od 890 din. (sniženi 30%)!

- Tridesetak priručnika o zdravlju i zdravoj ishrani, licencna izdanja kuće Reader’s Digest, sniženo je do 50%. Ako ste propustili naša najprodavanija izdanja poput 1001 KUĆNI LEK, RECEPT ZA DUGOVEČNOST, TRENUTAK ZA ZDRAVLJE, ZDRAVA LEĐA, SREĆNIJI ŽIVOT ili POBEDITE SRČANI I MOŽDANI UDAR, sad je pravo vreme da se aktivno pozabavite svojim načinom života i zdravljem.

– Osam popularnih priručnika Mladinske knjige biće sniženo do čak 75%.

– Pregršt naših izdanja za klince i školarce sniženo je 20%. Poigrajte se s Rimljanima, Egipćanima ili gusarima, otkrijte tajne svemira, dinosaura, Stare Grčke, ljudskog tela, Zemlje, prihvatite IQ izazov, slatko se nasmejte uz Kapetana Gaćeronea ili naučite važne lekcije o drugarstvu iz sjajne knjižice iz serije Golemhrastova akademija za vile.

– Sva izdanja Vulkana, Lagune, Evro Book, Kreativnog centra, Derete, Loma, The English Book, Data Statusa i Valere moći ćete da kupite po cenama nižim 10–20%!

– Da upotpunimo ponudu, snizili smo i cene naših muzičkih izdanja, pa ćete u najlepšim ljubavnim pesmama, napolitanskim arijama, Elvisovom zavodljivom rokenrolu ili disko-hitovima grupe Boni M moći da uživate po ceni od 999 din!

– Uz to, svi posetiocima MK knjižara moći će da odaberu i DVA romana iz naše edicije „Zabavna bilbioteka“ i na jedan od njih dobiju popust 50%. Spisak naslova za koje važi ovaj popust takođe ćete naći u našim knjižarama u Novom Sadu, Beogradu ili Kragujevcu.

Šlag na tortu je i izdanje „Vladari Srbije” u potpuno novom ruhu, sada dostupno svima po izuzetno povoljnim uslovima!

Ponuda je neodoljiva a razloga da ovog marta posetite knjižare Mladinske knjige mnoštvo!