• Kako kupovati narudžbenicom?

  U našim propagandnim materijalima naći ćete narudžbenicu s plaćenim odgovorom – poštarinu smo platili umesto vas! Popunite je i pošaljite na našu adresu: Mladinska knjiga, Poštanski fah 9809/80, 11200 Beograd 2
 • Kako kupovati putem sajta mladinska.rs?

  Registrujte se, izabran proizvod stavite u korpu i odaberete način otplate (u celosti ili na najviše 6 mesečnih rata). Naručene proizvode šaljemo kurirskom službom (molimo vas da navedete broj mobilnog telefona). Napomena: ukoliko ne možete da se registrujete molimo vas pišite nam na office@mladinska.rs ili nas pozovite na 011/2257-077.
 • Kako kupovati kod naših zastupnika?

  Ukoliko želite da knjigu vidite i držite u rukama pre nego što se odlučite na kupovinu, zakažite sastanak s našim zastupnikom direktne prodaje na broj 0112257041. Ukoliko želite informacije o trenutno aktuelnim pogodnostima za kupovinu ili pomoć oko odabira naslova, pozovite 0112257014 i zatražite razgovor s našim zastupnicima prodaje putem telefona.
 • Pod kojim uslovima se kupuje na rate?

  Prodaja na rate odobrava se za sve knjige čija je cena veća od 1.800 dinara ili za sve porudžbine čija zbirna vrednost prelazi 1.800 dinara. Minimalni iznos rate je 900 dinara a maksimalni broj rata je 6. Broj raspoloživih rata biće automatski generisan i prikazan za svaku kupovinu preko sajta. Pri kupovini na otplatu u mesečnim ratama kupac se obavezuje da prodavcu dostavi JMBG.
 • Kako mogu ostvariti gotovinski popust?

  Mladinska knjiga odobrava popust od 10% za gotovinsko plaćanje ako cena odabranog naslova ili više njih pri istovremenoj kupovini prelazi 5.000 dinara. Ovaj popust ne sabira se sa akcijskim popustom i s popustom koji se odnosi na knjige u pretplati (osim ako tako nije izričito naznačeno). 
 • Šta predstavlja garancija kvaliteta?

  Ukoliko kupac nije zadovoljan kupljenim izdanjem, Mladinska knjiga mu garantuje mogućnost da knjigu vrati neoštećenu u roku od 14 dana, a mi ćemo mu bez ikakvih pitanja ili komplikovanih procedura vratiti celokupni iznos novca.
 • Gde se nalaze knjžare Mladinske knjige?

  Više informacija o knjižarama Mladinske knjige pronaći ćete OVDE.
 • Kako postati član Kluba čitalaca Mladinske knjige?

  Od 1.4.2017. počeo je s radom Klub čitalaca Mladinske knjige. Za samo 1.500 dinara godišnje dobijate brojne prednosti i povlastice u Klubu: 30% popusta na sva izdanja Mladinske knjige koja nisu na akciji (izuzetak: Vladari Srbije, luksuzno izdanje), 10% popusta na izdanja na akciji, 5% popusta u knjižarama Mladinske knjige za sve proizvode drugih dobavljača, garancija kvaliteta i zadovoljstva, 100% zagarantovana najniža cena, plaćanje i do 8 rata... Čekamo Vas!