Bulevar oslobođenja 102, Novi Sad

Knjižara Novi Sad - Merkator centar

Preko 10.000 naslova vodećih domaćih izdavača: širok izbor domaće i strane beletristike, enciklopedijskih izdanja, priručnika iz oblasti lingvistike, umetnosti, filozofije, ekonomije, psihologije, medicine i zdravlja, popularne psihologije, poklon-knjiga... Tu su, naravno, sva izdanja MLADINSKE KNJIGE i READERS'S DIGESTA po povoljnim cenama, s mogućnošću plaćanja u najviše ŠEST mesečnih rata. Pored knjiga, u ponudi su i karte, turistički vodiči, školski pribor i gift-program.
Posebno smo ponosni na dečiji kutak u kom mališani mogu do mile volje da čitaju, crtaju, pišu. Iz tog razloga posebna pažnja posvećena je odabiru programa za najmlađe, pa pored knjiga u ponudi imamo veliki broj edukativnih igračaka i društvenih igara za sve uzraste, širok izbor crtanih filmova i PC igara. 
Naši nasmejani, načitani i dobro obavešteni prodavci pomoći će vam da odaberete knjigu za svaku priliku i svačiji ukus i džep. 
 
Radno vreme: svakog dana od 09:00 do 22:00 h

Telefon: 021/636 7654

E-mail: knjizarans@mladinska.rs

Cetinjska 1, Beograd

Knjižara Beograd

U našoj knjižari možete naći veliki izbor izdanja Mladinske knjige i Reader's Digest-a, po povoljnim cenama. Naši prodavci pomoći će Vam u odabiru knjiga iz oblasti koje vas najviše interesuju, uz objašnjenje i koje vas sve povoljnosti očekuju uz kupovinu određene knjige.
Mogućnost plaćanja i do 6 mesečnih rata.

Posebno ističemo bogat izbor dečje literature, za sve uzraste, ukuse i svaki džep. O preporukama za čitanje ili darivanje, i o povoljnostima pri kupovini raspitajte se kod Jelene i Katarine. 

Telefon: 011/33 73 151

Radno vreme: radnim danima 10.00–18.00 h, subotom 9.00-15.00, nedeljom zatvoreno.