Pet sastojaka - ceo ručak / Grupa autora

3.590RSD
  • Dimenzije: 15 x 21 cm
  • Broj stranica: 708
  • Tip poveza: Tvrdi povez
  • Godina izdavanja: 2009

Sinopsis

U današnje užurbano doba malo ko ima vremena za dugotrajna pripremanja hrane i neretko se hranimo nezdravo, prikrivajući pri tom stvarni ukus hrane različitim
veštačkim umacima i dodacima.

Izuzetni novi kulinarski priručnik PET SASTOJAKA – CEO RUČAK omogući će Vam da iznova otkrijete sasvim prirodni ukus namirnica jer Vam za svako predstavljeno jelo treba samo pet sastojaka. Uživaćete u istinskom ukusu, a pri tom ćete uštedeti novac, ali i dragoceno vreme koje biste, umesto u kuhinji, mogli da provodite s najmilijima. 

Čak 320 sjajnih recepata – od laganih obroka, supa i salata do testenine, morskih plodova, jela s mesom kao i deserata – pomoći će i onima manje iskusnima da s lakoćom pripreme brojna jela koja će oduševiti porodicu ili prijatelje.

Jagnjetina s pestom i mladim krompirom, pirinčani rezanci s jajima i pečurkama, biftek s 5 začina i spanaćem, čorba od pečene paprike, sorbet od čokolade i mente, krema od kupina samo su deo ove riznice recepata.

Ilustrovan privlačnim fotografijama, ovaj će Vam kuvar pokazati kako s tako malo sastojaka možete pripremiti pravu gozbu ukusa i mirisa!

Komentari

  • Mladinska knjiga

    Dragi čitaoci, ako nam u okviru komentara postavite bilo kakva pitanja, molimo vas da u istom komentaru upišete i elektronsku adresu na koju vam možemo poslati odgovor.

  • Gordana

    Obavestite me kada bude na popustu.