Možeš ti to, lutko! (RASPRODATO) / Gordana Knežević Monašević

Preporučujemo 559RSD
  • Dimenzije: 13 x 20 cm
  • Broj stranica: 209
  • Tip poveza: Meki povez
  • Godina izdavanja: 2011

Sinopsis

Kako izgleda nastavak ljubavne bajke posle rečenice i živeli su srećno do kraja života? Zašto se supruge za godišnjicu braka redovno spotiču o tepih? Može li se objasniti petogodišnjem detetu kako je izašao iz maminog stomaka a ne napraviti sudar na semaforu? Da li bi planeta prestala da se okreće kad se samo jedan dan ne bismo uhvatile varjače i koja je razlika između hula-hula plesa, striptiza, kabarea i tanga kad se izvode za šporetom? Kako sedenje na poklopcu WC šolje blagotvorno deluje na žensku dušu i zašto bi Kolumbo trinaest puta otkrio Ameriku dok se četiri prijateljice dogovore za jedan izlazak? 

„Možeš ti to, lutko!“ iskrena je i komična priča o svakodnevnim situacijama u životu jedne sasvim obične današnje žene. Ako imate muža, decu, posao, hiljadu i jednu obavezu na vratu od jutra do mraka, a samo dve ruke, ako ne znate da li ćete pre otići na roditeljski sastanak, u vrtić po mlađe dete ili kući da pokupite veš sa terase pre nego što padne kiša, ova knjiga će vas nasmejati do suza. 

Gordana Knežević Monašević život gleda sa vedrije strane. Urnebesni nastavak njene
kolumne Rizi-bizi koju objavljuje u časopisu Reader’s Digest vratiće vam osmeh na lice i sjaj u očima čak i kad vam muž prigovori što vam je musaka zagorela ili kad vas svekrva nazove baš kad je počela vaša omiljena serija.

Komentari