BILJKE I CVEĆE - veliki ilustrovani vodič (RASPRODATO) / Grupa autora

10.090RSD
  • Dimenzije: 23x29
  • Broj stranica: 742
  • Tip poveza: Tvrdi povez
  • Godina izdavanja: 2007

Sinopsis

Ako tražite knjigu koja je pravi rudnik informacija, stručnih saveta i praktičnih uputstava za baštovane, kako profesionalce tako i amatere, ovaj vodič je pravi izbor. 
Izaberite biljku koju želite u svojoj baštispreko 8.000 dobro organizovanih odrednica i hiljadama fotografijakoje vam pružaju sva neophodna uputstva. Jedan od najcenjenijih i najpopularnijih vodiča za baštenske biljke konačno i na srpskom jeziku. 
Zajedno sa izdavačem Dorlings Kindersley odlučili smo da objavimo 4. dopunjeno izdanje ove knjige. To nam je omogućilo dodatna poboljšanja teksta, kao što je ažuriranje naziva biljaka, kao i dodavanje stranica sa fotografijama najnovijih kultivara i hibrida. Poslušajte savete iskusnih stručnjakao gajenju, zaštiti od štetočina i bolestida bi vaše biljke bile lepe i zdrave. 
Jedan od osnovnih ciljeva ove enciklopedije je da pomogne baštovanima prilikom izbora biljaka, pa je zato u ovom dopunjenom izdanju dodato poglavlje „Boje u bašti“, uz poglavlje „Odabir biljaka“. Ovo privlačno novo poglavlje pokazuje spektar boja koji se može koristiti u svim godišnjim dobima na najznačajnijim biljkama. Uz ilustrovani katalog biljaka ova dva poglavlja biće od neprocenjive pomoći čitaocu prilikom izbora prave biljke za pravo mesto, kao i najbolje boje za odgovarajuće doba godine. Napravite fantastične kombinacijekoristeći potpuno nov dodatak o upotrebi boje, kao i osobinamaomiljenih biljaka kao što su ljiljani i hoste.

Komentari