Peti jahač (RASPRODATO) / Džejms Paterson

710RSD
  • Dimenzije: 13 x 20 cm
  • Broj stranica: 360
  • Tip poveza: Meki povez
  • Godina izdavanja: 2010

Sinopsis

NEKO UMIRE
Mlada majka, koja se oporavlja u jednoj bolnici u San Francisku, iznenada počinje da se guši. Dugme za pozivanje medicinskog osoblja ne dovodi pomoć na vreme. Bolnički lekari, koji spadaju u najbolje u zemlji, potpuno su zbunjeni njenom iznenadnom smrću.

APOKALIPSA SE BLIŽI
Nije to prvi takav slučaj u dotičnoj bolnici. Neposredno pred otpuštanje iz bolnice stanje pacijenta se naglo pogoršava i on umire. Uz pomoć nove članice Ženskog kluba za rešavanje ubistava Juki Kasteljano, poručnica Lindzi Bokser pokušava da pronikne u tajnu ovih tragičnih zbivanja.

PETI JAHAČ JAŠE
U haotičnoj trci s vremenom Lindzina istraga razotkriva grupu uticajnih ljudi odlučnih u tome da zaštite svoju reputaciju po svaku cenu. I dok bolnica vodi strašan sudski rat, koji privlači pažnju cele nacije, Linzi i Ženski klub za rešavanje ubistva tragaju za nemilosrdnim ubicom među cenjenim bolničkim osobljem.

Komentari

  • Dbbajus

    Knjiga je stvarno odlična. Svaka čast piscu, što je uspeo da me toliko zadivi. Knjigu sam čitao bez daha. U svakoj glavi se nešto interesantno dešava i ne dopušta da se prestane sa čitanjem. Još jednom, sve pohvale.