BAŠTA - velika ilustrovana enciklopedija / Grupa autora

11.990RSD
  • Dimenzije: 23 x 29 cm
  • Broj stranica: 751
  • Tip poveza: Tvrdi povez
  • Godina izdavanja: 2006

Sinopsis

NAUČITE KAKO TO RADE PROFESIONALCI!

Na više od 700 živopisnih stranica sa 3.000 fotografija 50 uglednih stručnjaka reći će vam sve što želite da znate o planiranju i oblikovanju vrta, ukrasnom drveću i žbunju, penjačicama, ružama, trajnicama, vodenim i kamenim baštama, kaktusima i sobnom bilju, gajenju voća i povrća, kao i o baštenskom alatu i opremi, staklenicima, klimi i zemljištu, razmnožavanju, bolestima i korovima. 

Ova knjiga je jedinstvena po svojoj sveobuhvatnosti, i prigodna kako za one koji se iz hobija bave baštovanstvom tako i za vrsne ljubitelje hortikulture. U njene korice povezano je iskustvo i znanje najboljih svetskih baštovana koji će vam dati više od 400 korak-po-korak objašnjenja i ideja uz pomoć kojih ćete napraviti vrt iz snova, urediti svoje dvorište na sasvim drugačiji način, uzgojiti retke biljne vrste...

Neka o vrednosti ovog kapitalnog dela, jednog od najboljih svetskih priručnika o baštovanstvu, govori to što je izdato povodom 200 godina postojanja najuglednijeg svetskog urduženja baštovana The Royal Horticultural Society. Ovo je knjiga koja je sama po sebi slavlje prirode i lepote.

Komentari

  • Ana Ivkov

    Jedna od najboljih knjiga za ljubitelje biljaka i baštovane, delo koje svakako treba imati u ličnoj biblioteci! Izuzetan kvalitet štampe i odabir fotografija, kao i pregršt korisnih informacija i uputstava iz svake oblasti uređenja i nege bašte, ma kolika da je, i ma gde da se nalazi. Sve preporuke!