DVD Oživljene civilizacije SNIŽENO / Grupa autora

999RSD
  • Dimenzije: DVD Box
  • Broj stranica:
  • Tip poveza: None
  • Godina izdavanja: 2009

Sinopsis

Razdvojite istinu od legende, stvarnost od pretpostavki, jer Vas OŽIVLJENE CIVILIZACIJE vode u samo središte ovih drevnih supersila. Osećaćete se kao da ste zaista tamo!

Zaputite se na uzbudljivo virtuelno putovanje u daleku prošlost i otkrijte legendarna
mesta drevnih moćnih civilizacija. Istražite carstva Inka i Maja u prašumama i planinama Južne Amerike, prošetajte podzemnim hramovima minojske kulture ili se popnite na visoke piramide u Gizi, saznajte kako je bilo živeti u Pompejima i antičkoj Grčkoj i Rimu. 

Sjajna DVD kolekcija OŽIVLJENE CIVILIZACIJE pružiće Vam i više od istorijskih činjenica. Ovo je priča o ljudima, njihovom odnosu prema životu i smrti, svakodnevnim navikama i ritualima, svetilištima i bogovima, ljubavima i taštini raznih vladara. Otkrijte da li je zaista postojao legendarni lavirint kralja Minosa? Jesu li stari Egipćani stvarno bili toliko opsednuti smrću i zagrobnim životom kako nam to tradicija govori? Zašto su Rimljani sledbenicima Dionisovog kulta u Pompejima pretili zatvorom i smrću?

Saznajte odgovore dok lutate veličanstvenim palatama uz pomoć naših stručnih
vodiča... potajno posmatrajte žrtvene obrede koji se odvijaju iza zatvorenih vrata... pridružite se slavljima živih festivala... i stupite u bitku bok uz bok s
neustrašivim ratnicima.

Komentari