Prirodno lečenje bolesti i tegoba (RASPRODATO) / Grupa autora

3.147RSD
  • Dimenzije: 21x25
  • Broj stranica: 383
  • Tip poveza: Tvrdi povez
  • Godina izdavanja: 2007

Sinopsis

OZDRAVITE NA PRIRODAN NAČIN!

Prirodna medicina nudi trajno dobro zdravstveno stanje zato što vodi računa o načinu života pojedinca i bavi se čitavom osobom – njenim telom, umom i duhom, a ne samo simptomima lošeg zdravlja.

U neverovatno praktičnoj i korisnoj knjizi PRIRODNO LEČENJE BOLESTI I TEGOBA naći ćete na više od 400 strana brojne pouzdane i stručne savete kako izlečiti ili sprečiti najčešće bolesti i tegobe na sasvim prirodan način, upotrebom sastojaka koje možete pronaći u sopstvenom domu. Ova će Vam knjiga pomoći u povećanju prirodnog imuniteta i očuvanju vlastitog zdravlja i zdravlja Vaših ukućana. Prirodna medicina naročito naglašava važnost veze između tela i uma a naučna istraživanja iznose sve veći broj dokaza u prilog takvom pristupu.

Kako olakšati bol bez upotrebe lekova? Koju hranu jesti da biste smanjili holesterol u krvi? Šta Vam može pomoći da lakše zaspite? Knjiga PRIRODNO LEČENJE BOLESTI I TEGOBA pružiće Vam jasne i pouzdane odgovore na ova, ali i mnoga druga pitanja. Iskoristite urođenu sposobnost organizma da se sam izleči!

Komentari

  • Biljana

    Da li će ova knjiga biti ponovo u prodaji online? Da li ima neko mesto gde je mogu pronaći? Hvala.

  • Izdavač

    Dragi čitaoci, ako nam u okviru komentara postavite bilo kakva pitanja, molimo vas da u istom komentaru upišete i mejl adresu na koju vam možemo poslati odgovor.